Pokalen byr på et fantastisk sommerprogram i juni, juli & august

Fotball_1000px

Er du klar for en sommer full av action og spenning? Pokalen har satt sammen et fantastisk sommerprogram med en smak av ulike sporter. Følg Hovland under US Open og The Open, Eliteserien, høydepunktene fra VM for kvinner i Australia og New Zealand, Paralypics, Casper Ruud i Wimbledon, Tour de France, Formula 1 og mye mye mer.

Slik reserverer du bord
Vi tar bordreservasjoner på følgende Pokaler; Parkveien, Barcode, og Aker Brygge.Vulkan er det drop in. Om solen skinner vises sommerprogrmmet også på våre uteserveringer!

Sommertid
Pokalen Vulkan og Pokalen Parkveien tar seg en liten ferie fra 2. juli til 4. august. Pokalen Aker Brygge og Pokalen Barcolde holder åpent hele sommeren med normale åpningstider.

Sommerprogrammet byr på...

FOTBALL (1)
juni og juli

nm

Følg NM gjennom hele sommeren på våre Pokaler.

hele sommeren

eliteserien

Eliteserien spilles gjennom hele sommeren, og bare i juli spilles det over 40 kamper! 

10. juli - 20. august

VM (damer)

Pokalen viser highlights fra Fotball VM for kvinner i Australia og New Zealand. Norges åpningskamp spilles 20. juli.

GOLF
15. - 18. juni

us open

Ta del i den uforglemmelige golfopplevelsen når US Open går av stabelen, og Oslo-gutten Viktor Hovland med resten av verdens beste golfspillere, konkurrerer om den ettertraktede tittelen.

Utforsk de majestetiske fairwayene og utfordrende greener på noen av de mest ikoniske golfbanene i USA, og opplev spenningen og dramaet som bare US Open kan levere.

20. - 23. juli

the open

Bli med å hei Norges håp, Viktor Hovland, som ligger på 6 plass på oddsen frem under The Open. The Open Championship, også kjent som The Open eller British Open, er en av de fire majorturneringene i profesjonell golf. Den eldste av dem alle, The Open har blitt arrangert årlig siden 1860 og tiltrekker seg verdens beste golfspillere.

Turneringen finner sted på varierte golfbaner i Storbritannia, i år i Liverpool, og er kjent for sitt utfordrende spill og værutsatte forhold. Vinneren blir tildelt det prestisjetunge Claret Jug-trofeet. 

PARALYMPICS
16. - 25. juni

flere sporter

Berlin. Aldri har Norge sendt en større tropp.
Norge konkurrerer i Badminton, Bowling, Friidrett, Golf, Håndball, Judo, Ridning, Rytmisk gymnastikk, Svømming og turn.

Bli med på en inspirerende reise med Paralympics 2023, hvor verdens fremste para-idrettsutøvere samles for å vise sin utrolige styrke og mot. Opplev uforglemmelige øyeblikk når grensene for hva som er mulig blir utfordret og knust. Med spektakulære idrettsprestasjoner, lidenskap og inkludering, er Paralympics 2023 en feiring av menneskelig triumf og en påminnelse om at intet er umulig. 

TENNIS
2. - 16. juli

wimbledon

Vi heier frem vårt norske håp, som også er rangert som en av de beste i verden; Casper Ruud! 

Wimbledon er en av de mest prestisjefylte tennis-turneringene i verden og er kjent for å være den eldste Grand Slam-turneringen. Turneringen har blitt spilt siden 1877 og tiltrekker seg de beste tennisutøverne fra hele verden. Wimbledon er unikt ved at den spilles på gress, og turneringen har en rik tradisjon og seremoniell atmosfære, inkludert den berømte "Royal Box". Vinnerne av herre- og dameklassen blir tildelt de ettertraktede trofeene, henholdsvis Gentlemen's Singles Trophy og Ladies' Singles Trophy. Wimbledon er kjent for sin eleganse, tradisjon og betydning i tennisverdenen.

FORMEL 1
18. juni

Canadian GP

2. juli

Austrian GP

9. juli

UK GP

23. juli

Hungary GP

30. juli

Belgium GP

SYKLING
1. - 23. juli

tour de france

Følg verdens største sykkelturnering gjennom Frankrike når Norge for første gang er med som deltakende lag, med Uno-X. 

august

VM sykkel

Mer informasjon kommer.

Større grupper

Oslosommer, turist i egen by eller tilreisende? Utdrikningslag eller en hyggelig afterwork? Kombiner anledningen med en av sommerens mest spennende kamp, runde eller løp. Reserver bord til hele gjengen, og se noe av vårt sommerprogram før eller etter resten av dagen/kvelden.

Ønsker dere middag? Pokalen Aker Brygge stiller med vår faste a la carte-meny. På de øvrige stedene kan dere ta med eller bestille mat.

9-DSC02966

Reserver bord

Pokalmannen_brown
Pokalen Parkveien

Parkveien

ak brygge

Barcode

Pokalen Aker Brygge

Aker Brygge

PROGRAM

Fotball_1000px

søndag
24
sep

Arsenal – Tottenham

Premier league

Liverpool – West Ham

Premier league

Sheffield United – Newcastle

Premier league

Ikon_hamburger

Det er kun Pokalen Aker Brygge som tilbyr egen matservering, men du er velkommen til å kjøpe med deg mat fra en av våre naboer på Barcode, Vulkan og Parkveien (eller bestille via Foodora, Wolt eller lignende).

P1944784 (1)

Meny

Hos oss kan du nyte en god lunsj eller en fullverdig middag! 

Se vår meny her

HER FINNER DU OSS

Pokalen Vulkan
Vulkan 26

Pokalen Parkveien
Parkveien 25

Pokalen Aker Brygge
Bryggetorget 14

Pokalen Barcode
Dronning Eufemias gate 42

Meld deg på her

* indicates required
/ ( mm / dd )

Bli en del av pokalens venner!

Motta nyheter fra din nabolagspub!